Sejlersiden

er gået i hi

"Andante con motor", vores sidste båd, blev solgt i efteråret 2018. Så nu, d. 17. oktober 2019, er Sejlersiden gået i hi. Det vil sige: den bliver liggende, den generer jo ingen, men den bliver ikke opdateret mere, med mindre jeg skulle finde et nyt, spændende projekt, som omverdenen burde delagtiggøres i.
Det sidste større projekt var om de små jollehavne i de vestjyske fjorde, og det havde vi da selv megen fornøjelse af. Så skulle der dukke noget andet interessant op, liver siden måske op igen.
Sejlersiden har eksisteret i forskellige udgaver, siden internetforbindelse etableredes ved at ringe op og forbinde til nettet gennem et tefonmodem. Dengang var der ikke så mange sejlerrelaterede sider på nettet endda. Jeg har ind imellem hørt fra nogen, der havde fundet frem til Sejlersiden, bl.a. en mand i San Fransisco, som også havde en Scampi 30, og en i Ålborg, som kikkede på Malleluk efter at vi havde solgt den. Og det er da opmuntrende at høre, at noget af det, der ligger på Sejlersiden, har haft interesse.
I den første tid var jeg ret nøjeregnende med, at linkene på siden faktisk passede, og det blev jævnligt kontrolleret. Jeg må indrømme, at det er ikke sket så meget de senere år, så der kan godt ligge nogle døde links rundt om.
Ellers vil jeg ønske god vind fremover til alle sejlere og godt vejr og svag vind til motorbådsfolket. Forskellen på ønskerne skyldes, at en af mine mindeværdige ture foregik solo i Plys i kuling, fordi jeg skulle se, hvordan en Maxi 77 opførte sig i det vejr. Det gik fint, men jeg ville nødig ud i kuling i Andante.

Quist-vits
(Forklaring: klik på billedet.)

Opdateret d. 17.10.2019